Monday, March 12, 2007

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ UNICEF!

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Περιπτέρου της UNICEF(πρώην αναψυκτήριο Γαρδένια) στο Πεδίον του Άρεως,την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2007, στις 11:00 το πρωί.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσουν:ο Πρόεδρος της UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος και η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά,με τη ζεστή παρουσία μαθητών του 28ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών,εθελοντών και φίλων της UNICEF.
Το περίπτερο παραχωρήθηκε στην UNICEF από την Υπερνομαρχία της Αθήνας και του Πειραιά, στα πλαίσια μνημονίου συνεργασίας των δυο μερών που υπογράφηκε πριν από λίγους μήνες και το οποίο προβλέπει:
· Διάθεση στην UNICEF του περιπτέρου που υπάρχει στον εσωτερικό χώρο του Πεδίου του Άρεως που θα χρησιμοποιηθεί από αυτήν ως Κέντρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και Ανθρωπιστικών Δραστηριοτήτων καθώς και ως σημείο διάθεσης καρτών και άλλων προϊόντων που διαθέτει η UNICEF.
· Παροχή στη UNICEF της δυνατότητας αξιοποίησης των παιδικών χαρών που δημιούργησε η Υπερνομαρχία στο Πεδίον του Άρεως για την προσφορά από εθελοντές καθημερινής απασχόλησης και ψυχαγωγίας σε παιδιά (παραμύθια, παιχνίδια, ζωγραφική, θέατρο κλπ)
· Συμβολή από τη UNICEF, μέσω της προσφοράς εργασίας από τους εθελοντές της, για διατήρηση της καθαριότητας στο Πεδίον του Άρεως και αισθητική του αναβάθμιση (καθαριότητα, πότισμα, σκάλισμα κλπ), με τη συμβολή και τις οδηγίες της υπηρεσίας.
· Οι εκδηλώσεις της UNICEF που θα γίνονται στο Πεδίον του Άρεως θα είναι προϊόν συνεργασίας της με την Υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς.

No comments: