Monday, March 12, 2007

ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΣΟΥΧΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πρόσφατα η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής επέβαλλε πρόστιμα ύψους € 30.000 σε δυο (2) επιχειρήσεις επεξεργασίας κρέατος που παραβίασαν τη νομοθεσία.

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, διαπιστώθηκε ότι δυο (2) επιχειρήσεις επεξεργασίας κρέατος είχαν σοβαρές αποκλίσεις από την νομοθεσία με σοβαρές αδυναμίες τεκμηρίωσης της ασφάλεια των παραγομένων προϊόντων.

Αναλυτικότερα για τις επιχειρήσεις αυτές, αποφασίστηκε:

Η επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους € 15.000 στην επιχείρηση:
ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Β. Παύλου 211, Σπάτα Αττικής.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε για την κατ’ επανάληψη μη συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις της νομοθεσίας ως προς την επισήμανση των προϊόντων, τη διενέργεια αυτοελέγχων και την διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι υπάρχουσες υποδομές δεν εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης νομοθεσίας.

Η επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους € 15.000 στην επιχείρηση:
ΚΑΜΠΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ & ΣΙΑ Ε.Ε., Λ. Δημοκρατίας 66, Αχαρναί Αττικής.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε για την κατ’ επανάληψη μη συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις της νομοθεσίας ως προς την επισήμανση των προϊόντων, τη διενέργεια αυτοελέγχων και την διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων.

Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται εντός τακτού χρόνου να συμμορφωθούν στις υποδείξεις που πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθεί ανάκληση της άδειας λειτουργίας τους.

2 comments:

aggelikh said...

ΤΟ ΠΡΟΣΘΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ.ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ APO TO SITE http://www.blogger.com/comment.g?blogID=6582757552571830936&postID=1418678269612937313

Unknown said...
This comment has been removed by the author.