Tuesday, March 20, 2007

ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!

Η ολοκληρωμένη μελέτη για τη δημιουργία δημόσιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική παρουσιάστηκε σε εκδήλωση δημόσιας διαβούλευσης την οποία διοργάνωσε η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής στις 21 Μαρτίου (ώρα 09:30) στο Athens Information Technology (A.I.T., 19o χλμ. Λ. Μαρκοπούλου, Παιανία).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής, οι Δήμαρχοι και οι Κοινοτάρχες της Ανατολικής Αττικής, τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής και οι εκπρόσωποι των επιστημονικών, επαγγελματικών και λοιπών συλλογικών φορέων της Ανατολικής Αττικής.
Μετά την παρουσίαση της μελέτης από την επιστημονική ομάδα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, με επικεφαλής τον καθηγητή Γιάννη Κυριόπουλο, επακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης. Σημειώνεται ότι η εν λόγω μελέτη εκπονήθηκε μετά από σχετική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

No comments: