Tuesday, March 20, 2007

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.


Σε μια ανοιχτή εκδήλωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Παλλήνης ο Αναπτυξιακός και Επιστημονικός Σύνδεσμος της πόλης τίμησε ενεργούς πολίτες για την προσφορά τους σε διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Σταματίου ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου και στο ρόλο του γυναικείου κινήματος, ενώ στη συνέχεια ο Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Ρίπης έκανε απολογισμό δράσης του Δ.Σ για το 2005 – 2006.
Ο κ. Αχιλλέας Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο ρόλο των Ενεργών Πολιτών στον 21 ο αιώνα, τονίζοντας ότι στην Παλλήνη, τα τελευταία 15 χρόνια, οι Ενεργοί Πολίτες και οι κοινωνικοί φορείς της πόλης έδωσαν «δείγματα γραφής», αποδεικνύοντας ότι μπορούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να επεξεργάζονται και να διαχειρίζονται ζητήματα που αφορούν την κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη του Δήμου.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κα Μαρία Γεωργιάδου, αν. γραμματέας του Συνδέσμου, η οποία αναφέρθηκε – με αφορμή τη γιορτή τις γυναίκας – στο ρόλο που κατέχει σήμερα η γυναίκα στην κοινωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Μετά το τέλος των ομιλιών έγινε απονομή τιμητικών διακρίσεων στον κ. Σταύρο Τζιωρτζή, το γνωστό Ολυμπιονίκη των 400μ. που διαμένει μόνιμα στην Παλλήνη εδώ και πολλά χρόνια, στην Κατερίνα Στεφανίδου, πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ με Πανελλήνια, Βαλκανικά και Παγκόσμια ρεκόρ, στην Ιωάννα Μπουντουβά και την Κατερίνα Φάτση, νέες φοιτήτριες του ΕΜΠ, στην κα Μαρία Δαμανάκη – πολύτεκνη μητέρα, στην κα Χαραλαμπία Μέρμηγκα και τον κ. Ευγένιο Νικολόπουλο για την προσφορά τους στον Εξωραιστικό Σύλλογο Νέας Παλλήνης και τον ΦΕΣ Κάντζας αντίστοιχα και στην κα Φωτεινή Παναγοπούλου, εκπαιδευτικό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Ηλίας Παπαηλίας, ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μάκαρης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παλλήνης κ. Αναστάσιος Μπουντουβάς, ο Αντινομάρχης κ. Νικόλαος Καντερές, ο κ. Ηλίας Δόλγυρας από την ΑΔΕΔΥ και οι κ.κ. Αντώνης Ρεφούλιας και Οδυσσέας Ρομπάκης από την Ένωση γονέων Παλλήνης, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στους τιμηθέντες. Επίσης, παρόντες ήταν ο πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Αντώνης Ντεντιδάκης, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Παντελής Ασπραδάκης και Δημοσθένης Μπαρούτας, η Δημοτική Σύμβουλος κα Πόπη Ζηνέλη, ο κ. Σπύρος Ζουγανέλης της ΕΑΒ, ο Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παλλήνης κ. Γιώργος Σηφομιχελάκης και Εκπρόσωποι Οργανώσεων Πολιτών Παλλήνης, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Ραφήνας και Ανθούσας.

No comments: