Tuesday, April 3, 2007

Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ!


Μεγάλη επιτυχία είχε φέτος το ταξίδι του Ρ.Ο Νέα Μάκρη στο Κάιρο, με αφορμή την διδιμοποίησή του με τον Ρ.Ο Cairo- Royal από 23 έως 28 Μαρτίου 2007.
Η Αποστολή από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνοδευόμενα από τους Βοηθούς Διοικητές Γιώργο Μαύρο και Αλίκη Κάππα καθώς και τους Προέδρους Ρ.Ο Παλλήνης Κώστα Βενετσιάνο και Ρ.Ο Κηφισιά Νέα Νικόλαο Κάππα, μετέβησαν στο Κάιρο πραγματοποιώντας μια σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων.
Πρώτη επίσκεψη του Ρ.Ο Ν. Μάκρη στο Ελληνικό Νοσοκομείο του Καΐρου όπου προσέφερε δωρεά για την αγορά Ιατρικών Μηχανημάτων καθώς και Οικονομική Ενίσχυση και δώρα στην πτέρυγα του Ελληνικού Γηροκομείου.Δεύτερη επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τον πανηγυρικό λόγο του Εορτασμού της 25ης Μαρτίου εκφώνησε ο ροτ. και μέλος του Ρ.Ο Ν. Μάκρη ε.α Στρατηγός Κωνσταντίνος Αθανασιάδης.Το βράδυ της 25ης Μαρτίου τα μέλη της Αποστολής παραβρέθηκαν στην οικία του Έλληνα Πρέσβη Κ. Παναγιώτη Βλασσόπουλου όπου παρακολούθησαν την Πανηγυρική Δεξίωση του Πρέσβη προς τιμήν της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Την επόμενη ημέρα η αποστολή μετέβη στην Αλεξάνδρεια όπου έτυχαν της τιμής να τους δεχτεί και να συζητήσει μαζί τους ο Α.Θ.Μ Πατριάρχης κκ. Θεόδωρος ο Β.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η Διδιμοποίηση του Ρ.Ο Ν. Μάκρη με τον Ρ.Ο Cairo-Royal.
Στο οδοιπορικό αυτό παραβρέθηκαν και ο Γ. Γραμματέας Ν. Μάκρης Κωνσταντίνος Βουδαλίκας με την σύζυγό του Πόπη η σύζυγος του βοηθού Διοικητή Άννα Μαύρου ο ροτ Θεόδωρος Αττικούρης με την σύζυγό του και Πρόεδρο των Κυπρίων Βορειο-Ανατολικής Αττικής ροτ Ασημίνα Αττικούρη και οι κυρίες Σίκκη και Σόνια Συριανού, Μαρία Μπόζογλου και Άρτεμις Κορμολέων.

No comments: