Tuesday, February 27, 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ


Την 13η Φεβρουαρίου 2007, Ο Ροταριανός Όμιλος Ν. Μάκρης σε Πανηγυρική Διομιλική Συνεστίαση με τον Ρ.Ο Ραφήνας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο Ξενοδοχείο ‘’Μάτι’’, στο Μάτι Αττικής.
Η Πρόεδρος του Ρ.Ο Ραφήνας Μαρία Μεϊμάρη Δρέττα άνοιξε την συνεστίαση, Ο Προ-Διοικητής Λορέντζος Χαζάπης έκανε την προσευχή και ο πρόεδρος του Ρ.Ο Ν. Μάκρης Νίκος Ζαμπέτης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους Ροταριανούς και φίλους και ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Βραδιάς.
Ακολούθησαν οι ανακοινώσεις από τους Γ. Γραμματείς των ομίλων.
Στη συνέχεια ο Προ-Διοικητής Λορέντζος Χαζάπης ανέπτυξε την ομιλία του με θέμα: ‘’Η διαφορετικότητα των ανθρώπων’’. Ένα θέμα δύσκολο που κατάφερε να το περάσει στο ακροατήριο απλά και κατανοητά και να προκαλέσει πλήθος ερωτήσεων.

Ακολούθησε η ανάδειξη του Προ-Προέδρου μας Γ. Μαύρου από την 2470 περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ σε Paul Harris Fellow, για την μεγάλη προσφορά του τόσο στον όμιλο μας όσο και στην περιφέρεια.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος Ν. Ζαμπέτης κάλεσε τον Προ-Πρόεδρο και β. Διοικητή του Ροταριανού Ομίλου Ραφήνας Γεώργιο Μαύρο καθώς και τον Υποδεδειγένο Πρόεδρο 2008-9 Κωνσταντίνο Βουδαλίκα να κόψουν μαζί την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Το νόμισμα έπεσε στην ροτ. Αντωνία Αργυροπούλου και αντιπροσώπευε ένα όμορφο κόσμημα προσφορά από τον Χρυσοχόο και χαράκτη ροτ. Παναγιωτόπουλο Κωνσταντίνο, με παράσταση του ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου.

Στη συνέχεια έγινε η εισδοχή ενός νέου μέλους στον Ροταριανό όμιλο N. Μάκρης, της Καrin Krouze.Την Κarin παρουσίασε η αναδοχος ροτ. Συριανού Σίκκη διαβάζοντας ένα σύντομο βιογραφικό της. Τέλος ο Προ-Διοικητής Λορέντζος Χαζάπης επέδωσε το σήμα στο νέο μέλος του ομίλου.

Την όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Προ Διοικητής της 2470 Περιφέρειας κ. Λορέντζος Χαζάπης
Η βοηθός Διοικητή και επίτιμο μέλος του ομίλου μας κ. Αλίκη Κάππα,
Ο βοηθός Διοικητής του ομίλου μας Δημήτρης Τσιμπούκης
Ο πρόεδρος του Ρ.Ο Κηφισιά-Νέα Νίκος Κάππας
Η πρόεδρος Κυπρίων Βορειοαντολικής Αττικής ροτ. Ασημίνα Αττικούρη,
Και αρκετοί φίλοι και καλεσμένοι μας.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με ωραίο φαγητό, Πρωτοχρονιάτικη πίτα και αρκετή
συζήτηση.

No comments: